U bent hier

Startzondag 25 september 2016

Door Redactie op do, 04/08/2016 - 11:19

‘Deel je leven’

Met een heel team zijn we druk bezig om ook dit jaar het startweekend weer tot een groot succes te maken. Wij hebben er zin in. Om u ook een beetje in de stemming te brengen willen we u in grote lijnen alvast het programma presenteren.

Op zaterdag 24 september gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar Karin’s Feestboerderij. Hier gaan we samen lekker eten, spelen en werken aan het thema ‘Deel je leven’. Het belooft een hele leuke middag te worden. Noteer de datum maar vast in je agenda, de details volgen later nog. Opgaaf vooraf is niet nodig.

Zaterdag 24 september op de namiddag gaan we met de jeugd van 12 t/m 16 jaar (voortgezet onderwijs) voor een workshop naar Bakkerij Wouda. Daar gaan we hapjes maken voor de High Tea van de startzondag. Om hieraan mee te kunnen doen is opgaaf vooraf wel nodig. Opgaaf voor de workshop bij Bakkerij Wouda: wtop77@hotmail.com. Graag onder vermelding van je naam, achternaam en leeftijd.

De startzondag beginnen we zoals elke zondag rond half tien met de reguliere dienst. Met dit verschil dat we na circa drie kwartier een pauze nemen. In deze pauze gaan we met z’n allen aan de High Tea in ‘It Gebou’. Na afloop hiervan gaan we met z’n allen terug de kerk in, waar de dienst wordt afgesloten door de World Servants. Na de dienst is er gelegenheid om tijdens een hapje en een drankje nog eens gezellig na te praten en de startzondag af te sluiten. Deze zondag is er verder geen aanvullend middag- of avondprogramma. Iedereen is van harte welkom in de dienst. Ook als u niet in de gelegenheid bent ’s morgens vroeg te komen, maar wel graag het vervolg van de World Servants wilt horen, kunt u gewoon de kerk binnenlopen. De kerk staat voor iedereen open! Om het startweekend tot een succes te maken willen we u het volgende vragen:

  • Voor de High Tea zijn heel veel kleine hapjes nodig. De jeugd zal bij Bakkerij Wouda al prachtige hapjes klaarmaken, maar wij willen ook u vragen iets van hapjes mee te nemen. Net als voorgaande jaren voor bij de koffie of de lunch, is het altijd weer een verrassing waar de gemeenteleden zelf mee komen. Met het delen van ons eten sluiten we ook mooi aan bij het thema ‘Deel je Leven’.

Voorbeelden van wat u zou kunnen meenemen:

  • Sandwiches met komkommer, zalm, spread, etc.
  • Bonbons - Scones
  • Chocolaatjes - Gevulde wrap met sla, kip, zalm, spread, etc.
  • Petit fours – Soesjes
  • Koekjes/Cakejes
  • Alle andere lekkere hapjes die u zelf mag en kunt bedenken

Alle gemeenteleden mogen deelnemen aan de High Tea. Ook als u niet in de gelegenheid bent om zelf iets mee te nemen.

  • Voor de zaterdag zijn wij als leiding van het kinderwerk nog op zoek naar lege schoenendozen. Mocht u nog één (of meerdere) hebben staan dan kunt u deze de komende tijd tot aan 23 september brengen naar Wiebina Top op De Treaskes 2.