U bent hier

Alpha groep

Door Redactie op do, 04/02/2016 - 20:33

Even een bericht van de alpha groep van Surhuizum. Wij zijn in september begonnen met een alpha cursus waaraan 15 mensen deelnamen. De leiding kwam van de alphagroep van Oostermeer.

Het was een leerzame en gezellige tijd waarin we in 10 avonden allerlei onderwerpen met betrekking tot het geloof hebben besproken. Het is geweldig om zo bewust met je geloof bezig te zijn; je staat overal veel meer bij stil en leert ook van andere mensen.

We begonnen de avonden met een gezamenlijke maaltijd. Ook zijn we een weekend lang bezig geweest met een aantal onderwerpen; dit was natuurlijk ook erg gezellig en daardoor zijn we elkaar nog beter gaan leren kennen.

Omdat we het allemaal zo positief hadden ervaren en een leuke band hadden opgebouwd gaan we 11 januari door met het grootste deel van de groep en zijn er 2 mensen van Oostermeer, Tineke Bosman en Hielkje Hamstra, bereid om ons daarbij weer te helpen.

Ook Andries Poelman en Klaske Ytsma zullen helpen bij het aansturen van de groep. Hartstikke leuk!

Ook dit is een manier om samen gemeente te zijn!

Het zou mooi zijn als er, bijvoorbeeld in september, weer een nieuwe alpha groep van start zou gaan. Als je informatie over de alphacursus wilt kun je altijd één van onderstaande mensen benaderen.

 

Een hartelijke groet van,
Andries, Janneke, Alida, Eelkje, Rindert, Renneke, Fenny, Sipke, Klaske, Froukje, Pieter, Tineke, Hielkje en Hilly