U bent hier

Adoptie kinderen Kinderwerk Surhuizum

Door Redactie op za, 03/10/2015 - 16:20

Stichting Pikulan wil geïnspireerd en in gehoorzaamheid aan het Woord van God, en de bijbel, en in goed overleg met anderen, daadwerkelijk mee ijveren voor het instand houden en zo mogelijk uitbreiden van verschillende projecten in Indonesië. Het Kinderwerk Surhuizum heeft jaren geleden al gekozen voor het project Titian Bangun Diri. En heeft al die tijd Yufie als adoptie kindje gehad.

Yufie is nu volwassen, heeft school verlaten en heeft een baan kunnen vinden. Middels een brief laat ze ons weten erg dankbaar te zijn, voor de financiële steun die ze al die jaren heeft gehad om zo haar school te mogen afmaken. Ze dankt God voor de goede zorgen en wenst ons allen Gods zegen toe.

Nu Yufie niet meer ons adoptie kindje is, hebben wij in overleg twee nieuwe kindjes die wij met liefde gaan ondersteunen. Wij stellen ze graag aan jullie voor en zijn blij en dankbaar dat wij dit kunnen en mogen doen.

Albertus Eki Dewanata
Eki is geboren op 13 mei 2003. Hij woont samen met zijn jongere zusje en ouders bij zijn grootouders in. Eki gaat elke dag met veel plezier lopend naar school. Welke is vanaf 7.00 tot 13.45 uur. Hij heeft veel vrienden en een leuke klas. Zijn vader werkt in een hotel en zijn moeder is huisvrouw. Hij schrijft dat hij elke zondag met zijn familie naar de kerk gaat. Hij is erg dankbaar voor onze financiële steun om zo naar school te kunnen gaan, en wenst ons Gods zegen toe.

Aurelia Geovani Fransiska
Ons tweede kindje is Aurelia, zij is geboren op 1 augustus 2007. Ze woont samen met haar broertje en ouders bij haar grootouders, waar ook nog ooms en tantes wonen. Aurelia schrijft dat ze God dankbaar is dat ze nu adoptie ouders heeft die het haar mogelijk maken dat ze naar school kan. Haar vader werkt als handelaar in groenten en haar moeder is huisvrouw. Ook Aurelia wenst ons Gods zegen toe. Bij de Zondagsschool en de Kindernevendienst staan spaarpotjes voor onze adoptie kinderen. Laten wij met ons allen zorg dragen voor onze twee lieve adoptie kinderen!

Namens het Kinderwerk Surhuizum,
Vera Atsma