U bent hier

10-jarig jubileum Begeleidingsband

Door Redactie op do, 10/11/2016 - 20:24

Viering 27 november 2016, 14.00 uur

In Surhuizum begeleidt een band de gemeente bij het zingen van de liederen, gemiddeld één kerkdienst per maand. Zo leren we samen nieuwe liederen aan. Iedereen is hier al helemaal aan gewend, alsof het nooit anders geweest is. Maar dit is nog maar 10 jaar het geval.
Het is begin december precies 10 jaar geleden dat de ‘Begeleidingsband’ voor het eerst haar medewerking verleende aan een dienst, toen nog in de Pypketsjerke. En dat jubileum willen we samen vieren!

De kerk is een plek om te 'vieren' en door de BGB worden de ‘vieringen’ extra feestelijk. Niet alleen de eigen gemeenteleden geven veel positieve reacties, ook diverse gastpredikanten.
In de band zingen zo´n 16 enthousiaste gemeenteleden en het combo bestaat uit een gitarist, een drummer en een toetsenist. Het is geweldig om te zingen en te spelen tot eer van God.
Samen zingen verrijkt je hart, je gevoel. Als je het Engelse woord ‘band’ uitspreekt op z´n Nederlands, dan heb je het over een ‘band’. En samen zingen schept een band, het brengt je dichter bij elkaar en bij God. Het verbindt ons als gemeente.

Daarom staat deze jubileumdienst het thema ‘Vieren & Verbinden’ centraal. Viert u dit 10-jarig jubileum met ons mee? U bent van harte welkom in de Doarpstsjerke op zondag 27 november om 14.00 uur.