U bent hier

Kinder- en jeugdwerk

Under Construction ; Jeugd 

Berichten van het jeugdwerk

Jeugd

Door Redactie op za, 01/10/2016 - 09:58

De jeugd van Surhuizum heeft een facebook pagina!
Hierop kunt u informatie vinden voor en door de jeugd. https://www.facebook.com/groups/941729342600102/?fref=ts 

Op dinsdag 4 oktober om 19.30 uur zal er in it gebouw een informatie/toerusting avond zijn voor alle jeugdleiding.
Helaas kunnen we dit jaar nog niet starten met de catechesatie i.v.m. te weinig leiding.

Club

Door Redactie op wo, 02/03/2016 - 22:16

Met club is het altijd heel gezellig. We gaan altijd eerst even in een christelijk boekje lezen en daarna vragen uit het boekje beantwoorden. Dan hebben we een kleine pauze en krijgen we wat drinken en wat lekkers. Er mag altijd één tweetal een spelletje bedenken, en dat doen we dan na de pauze. We hebben een keer een spel gedaan dat je allemaal dingen moest uitbeelden en ook hebben we een keer krantenmep gedaan, en dan deden we niet met onze eigen namen maar namen van dieren. We hebben ook een keer een quiz gehad met allemaal leuke en grappige vragen.

Berichten van het kinderwerk

Kinderwerk 2016-2017

Door Redactie op di, 16/08/2016 - 17:28

Na goedkeuring te hebben gekregen van de kerkenraad, willen we graag na de zomervakantie beginnen met de nieuwe vorm van Kinderkerk. Op zondag 4 september starten we.

Wat gaat er precies veranderen?
Elke zondag is er Kinderkerk. Dit houdt in dat we een soort van kindernevendienst houden maar dan langer dan dat we gewend waren. De zondagsschool zal er dan niet meer zijn. Deze nieuwe vorm noemen we dan ook Kinderkerk. 

Kinderwerk 2015-2016

Door Redactie op wo, 06/07/2016 - 12:53

Beste Gemeente,

Er is alweer bijna een seizoen voorbij en dan hebben we weer zomervakantie. Graag wil ik jullie even vertellen wat we dit seizoen allemaal hebben gedaan en wie er aan mee hebben gewerkt.

Het kinderwerk start net als de club en catechisaties na de zomervakantie weer op. Vorig jaar hebben we tijdens de zomervakantie de kindernevendienst door laten gaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door leiding die hun tijd hiervoor extra beschikbaar hebben gemaakt. Dank hiervoor.

De Kinderwerkcoördinator

Door Redactie op za, 05/12/2015 - 11:49

Hallo, ik ben Anke Hartholt, er werd mij van't Zomer gevraagd of ik een stukje wou schrijven over het vrijwilligerswerk wat ik voor de kerk mag doen. Het is er nog niet eerder van gekomen om een stukje te schrijven omdat ik te druk bezig was met mijn werk in Gods koninkrijk.

Sinds 2013 ben ik actief in het kinderwerk. Vol enthousiasme ben ik hierin gestapt. En binnen de kortste keren werd dit enthousiasme ook goed benut want ik heb Greetje Barwegen haar taken overgenomen voor coördinator van het kinderwerk.

Pagina's