U bent hier

Laatste zondag van kerkelijk jaar 21 Nov .

Door Redactie op di, 16/11/2021 - 19:29

Laatste zondag kerkelijk jaar, zondag 21 november om 14.00 uur

In de dienst is aandacht voor gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden en voor de kindjes die zijn geboren.
Op basis van de aanmeldingen van betrokken familieleden, de aanwezige ambtsdragers en leden van de commissie bijzondere diensten, is de inschatting dat de kerk daarmee gevuld zal zijn.
Overige belangstellende gemeenteleden zullen als de kerk vol is binnen de beschikbare ruimte plaats mogen nemen in het gebouw. Daar zullen we een beeldverbinding maken met de kerk zodat u de dienst daar kunt volgen.
Voor ieder die dit wil, is er gelegenheid om vóór de dienst een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis van mensen die je lief waren. In de hal van de kerk en van het gebouw kun je een kaarsje meenemen en dit bij de liturgische tafel aansteken en neerzetten.

Om alles in goede banen te leiden vragen we uw komst vooraf te melden bij de koster (koster@pknsurhuizum.nl. of 06-363 56 271).
Vanwege de beperkingen van de 1,5 meter kunnen we helaas niet garanderen dat er voor iedereen een plaats zal zijn. Ook zal er geen gelegenheid zijn voor gezamenlijk koffiedrinken.
Gezien het karakter van deze dienst betreuren we dat zeer, maar hopen we te mogen rekenen we op uw begrip hiervoor.
Er is kinderoppas voor de allerkleinsten en er is Kinderkerk. Ouders kunnen de kinderen bij het gebouw brengen.
Aangezien kerkgangers in het gebouw plaats nemen zullen de kinderen in een nabijgelegen ruimte worden opgevangen (waarschijnlijk in school).